lauantai 24. tammikuuta 2009

Punaista ja makeaa

Ennen joulua innostuin huovuttamaan helmiä. Niitä tuli tehtyä varastoon asti ja osa niistä päätyi tähän rannekoruun.Huovuttamieni helmien lisäksi korussa on Satuhelmestä ostettuja ihania fasettirondelleja (lasia) ja joskus aikaa NaNasta ostamiani valkoisia foliolasihelmiä, joiden sisällä on 925 hopeafolio. Seurakseen nämä ihanuudet saivat Jovi -massasta tekemiäni helmiä. Massahelmet päällystin servettitekniikalla, joka on decoupage-tekniikan eräs muoto.Massahelmien pintaan käytin punakuvioista lautasliinaa, josta revin palasia irti. Sen jälkeen irrotin varovasti lautasliinan palasista painetun päällimmäisen kerroksen. Nämä palaset asettelin helmien päälle ja varovasti sivelin lakkaa kuvion keskeltä jatkaen kohti reunoja. Näin jatkoin, että koko helmi oli kokonaan servetin peitossa. Kun helmet olivat kuivuneet, lakkasin ne vielä kerran servettilakalla.


Rannekorun metalliosat ovat hopeaa.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tulee mieleen marianne karki tästä korusta. Kaunis kokonaisuus.

Anonyymi kirjoitti...

siis karkki

Anonyymi kirjoitti...

Raunilta ei ainakaan ideat lopu!

Makean sävyinen koru.

Piia kirjoitti...

wow, ihastuttava materiaalien kirjo kauniin kokonaisuutena

Anonyymi kirjoitti...

Onpas hauska ja makoisa kokonaisuus!

Tiina kirjoitti...

Pirtsakka ja kaunis koru. Upeita helmiä <3

Anzu kirjoitti...

näistä mää tykkää, varsinki väristä. ihana käsityön leimaa helmissä :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten suloinen - ja varmasti mukava käyttää! <3

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä on ihana idea sinulla. Nämä on niitä pehmeitä koruja!!

Kiva kun olit käynyt viestiä laittamassa. Olen nyt aika vähän bongaillut helmisivuja, siitä johtuen näin myöhäinen vastaus! Itellä on helmeilyt ollut nyt ihan stopissa ja mietiskelen jo tuon blogin hävittämistäkin, aika näyttää että mitä sitä keksii. Hyvää vuoden jatkoa!!

Raunin Helmikorut kirjoitti...

Kiitos te söpöset helminaiset :) Tuunasin massasta tehtyjä helmiä siten, että laitoin lasitelakkaa päälle. Tuli aika kivat, ja ennen kaikkea kiiltävät. Taisi mennä vielä enemmän makean puolelle :D