lauantai 18. heinäkuuta 2009

Korvakoruja

Esittelen tässä kolmet korvakorut. Ensimmäiset vihreät on rippilahja mun työkaverin tyttärelle. Sitten varoituksen sana, näissä seuraavissa kuvissa on lunta :) Nämä on siis tehty kevättalvella. Huu, tulee kylmä, kun katsoo kuvaa :)

"Tulevaisuuteen"

Nämä korvakorut on tosiaan rippilahja. Korvakoruille annoin nimen "Tulevaisuuteen", koska rippikoulu on evankelis-luterilaisen kirkon jatkuvaa ja ihmisen koko eliniän kestävää kasteopetusta, sekä tavallaan portti kohti aikuistumista, jolloin asioiden näkeminen ja ajatteleminen muuttuu. Onhan kyaniitista sanottu, että se auttaa näkemään ja ajattelemaan uusilla tavoilla :) Korvakoruissa on hopeaa ja kyaniittia.

Sitten viileämpiin tunnelmiin :)

"Sininen jää"

Hopeaa ja Satuhelmen ihania tsekkiläisiä viistehiottuja lasidonitsi -helmiä 1mm hopealangassa.

Myös näissä on hopeaa ja viistehiottuja lasihelmiä samasta paikasta :) Korvakorujen kirkkaat lasihelmet ei vain oikein erotu kunnolla lumesta. Näihin korvakoruihin tein hopeasta vähän pidemmät korvakorunkoukut. Nämä on siis aika pitkät. Mulla ulettuu leukaluun kohdalle.

"Jääpisarat"
Kylmistä kuvista huolimatta, kaunista ja lämmintä kesää kaikille :)

4 kommenttia:

Ritva P kirjoitti...

Nättejä kaikki. Taattua Rauni laatua. No mulla on kuuma joten kivasti viileni kuvia katsellessa mutta toivon silti vielä lämpimiä kesä säitä.

Aadia kirjoitti...

Ihanaa saada lunta tähän helteeseen, vielä kun pääsis juoksee hankee (talvella ei kävis mielessäkään).
Tosi kivat noi kyaniittikorvikset. Hienosti oot saanu langan kiven ympäri, ja tosi kivasti olit taas aatellu koko jutun.

katri kirjoitti...

Kyaniittikorviksissa on mukava idea ja toteutus on hieno.

Lisää kuvia! :)

Raunin Helmikorut kirjoitti...

Kiitos Ritva :)Onneksi kuvien viilennys ei kestää kauaa. Sen verran on tuo aurinko lämmittänyt :)

Kiitos Aadia :) Se olisikin aika jämerää, jos kesällä olis tuolla takapihalla lumihanki, ja vois sinne painella juoksemaan uikkarit päällä :D

Kiitos Katri :)
Nonniin, ja lisää kuviakin on tullut :)