lauantai 18. heinäkuuta 2009

Työkavereille

Katri tuossa edellisessä postauksessa kaipasi lisää kuvia, joten saamasi pitää :)

Tässä on nyt sellaisia koruja, jotka ovat olleet kauan kuvattuina, mutta eivät ole vain löytäneet tietänsä blogiini. Nämä kaulakorut ovat kaikki tehty lahjoiksi työkavereille, jotka olemme sitten työkavereiden kanssa yhdessä antaneet lahjaksi niille, jotka ovat jättäneet paikkansa tässä työpaikassa ja hakeutuneet muualle. Lämmin kiitos Marjolle (päiväkerhon täti) iloiselle piristysruiskeelle, Merjalle (talouspäällikkö) tyylikkäälle maailman parantajalle sekä Arjalle (talouspäällikön sijainen) kovalle kahvitratille ;) Yksi tästä porukasta on poikkeus, nimittäin Hanna-Mari (uusi talouspäällikkö). Hän ei lähtenyt pois vaan tuli meille töihin. Keväällä oli hänen virkaan siunaaminen, ja luonnollisesti sai korun lahjaksi :)"Marjo"

Kuka muistaa RuMatin? Purkasin RuMatin ja tein sen uudelleen. Vaihdoin ruskeat mv-helmet uusiin punertavan ruskeisiin ja jätin pois ne isot hopeasisus siemenhelmet. Kermanvaaleat delica-helmet erottavat mv-helmet toisistaan. Korusta tuli mielestäni kiva, ja se sai uuden nimen ”Marjo”. Tämä nimi siksi, että tämä korusta tuli lahja rakkaalle työkaverilleni, joka vaihtoi työpaikkaa. Meillä on ollut lukuisia hauskoja hetkiä ja kommelluksia, joita on kiva muistella. Marjo on eloisa ja positiivinen ihminen, jonka kanssa oli kiva tehdä töitä. Onneksi me kuitenkin tapaamme jatkossakin. Kiitos Marjo ihanista hetkistä :)

*****

"Merja"


Merja on myös entinen työkaverini. Hän sai noin vuosi sitten uuden työpaikan eri paikkakunnalta ja päätti kokeilla jotain muuta tämän uuden työtarjouksen tiimoilta. Merja on tyylikäs nainen, ja siksi hänelle sopii mustavalkoinen koru. Tässä korussa on lasisia hematiitin värisiä papillon helmiä, opaliittia ja viistehiottuja mustia lasihelmiä. Riipuksena on kauan sitten ostettu labradoriitti riipus. Merjan kanssa oli hauska parantaa maailmaa kahvikupin ääressä ja käydä myös joskus lenkilläkin. Hän oli reilu ja hyvä työkaveri.

*****


”Pioni”

Mahtaakohan ”Pionia” muistaa kukaan? Tämä koru päätyi Merjan sijaiselle Arjalle kiitoslahjaksi työrupeamastaan. Hän pitää kovasti vaaleanpunaisesta, ja hän oli ihastunut myös tähän koruun. Vein työpaikalle koruja, ja hän varasi tämä itselleen, että ostaa sen myöhemmin. Mutta eipä tarvinnutkaan, sillä hän sai sen lahjaksi. Hän tuli siitä kovin iloiseksi.

*****


”Hanna-Marin kevät”Tämä koru on pitkä kaulakoru, lähemmäs metrin. Siinä on riipuksena huopakukka, jonka keskelle liimasin pienen kristallin. Riipuksessa roikkuu hopealangasta väännetyssä varressa lasisia kukkia, lehtiä ja sydän. Itse ketjussa on tiikerinsilmiä, kirsikkakvartsia ja fasettihiottuja Satuhelmen tsekkiläisiä lasihelmiä. Hanna-Mari on symppis ja auttavainen ihminen. Kiva, kun hän tuli meille töihin :)


12 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Ihania lämminhenkisiä rakkaudella tehtyjä kauniita lahjoja =)

katri kirjoitti...

Varmasti kantajilleen sopivia koruja. Kauniita kaikki.

sade kirjoitti...

Upeita koruja ja hienoja lahjoja. :)

Mags kirjoitti...

Näistä suosikkini Merja! Olet ihana, kun muistat näin työtovereitasi :-)

Muikku kirjoitti...

Oijoih. Melkeinhän kannattaa lähteä teiltä pois töistä kun tällaisia saa <3

inkku kirjoitti...

Tänne on taas tullut mieletön vyöry koruja! Ekasta postauksesta ekat korvikset varsinkin jäi mieleen, olivat tosi hauskat. :) Tässä puolestaan kaikki kaulakorut ovat hienoja, ei osaa valita suosikkia!

Pirita kirjoitti...

Hanna- marin kevät on ihanan pirteä!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunista olet taas saanut aikaan

Ritva P kirjoitti...

Hellou pitkästä aikaa. Kauniita koruja. Nyt kai voi jo toivotella iloa syksyyn, kun ollaan jo elokuun puolella.

Raunin Helmikorut kirjoitti...

Kiitos kaikille ihanaisille naisille kauniista sanoistanne. Kaunista syksyä :)

Katja kirjoitti...

Hei, Marjo korusta tulee mieleen juuri äskeittäin itse tekemä koruni! :) Siinä myös Swarovskin sydän. http://elamansuuretjapienetilot.blogspot.com/2010/03/helmirakkaus.html

tuossa on kuva tekemästäni korusta. Hauska idea antaa koruille nimiä, voisin itsekin alkaa antaa jos alan niitä enemmän tekemään, tuo oli tavallaan ensimmäinen itsetekemäni kaulakoru :D

Katja kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.