keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

KaulakorujaNämä kaksi perus-vaijeri-korua tein itse asiassa jo viimevuoden syksyllä . Esittelen ne nyt vasta, kun laiskottelin monta kuukautta blogin päivityksen kanssa. Ensimmäisessä korussa on makeanvedenhelmiä (tietysti) ja sileitä pyöreitä kuin myös verkkohopeahelmiä sekä fasettihiottuja suorakaiteen muotoisia botswanan akaatteja. Mielestäni ne ovat ihania helmiä.
*****
Photobucket

Tässä toisessa vaijerikorussa on kristallien säihkettä - totta kai Swarovskeja - ja jälleen hohtavia valkoisia makeanvedenhelmiä. Riipuksena on iso kristalliriipus. Taitaa tämä koru olla aika bling-bling. Iso riipus on aika korea, kun siitä heijastuu valo. Ehkä tällainen riipus sopisi paremmin koristeeksi kristallikattolamppuun :)*****
Photobucket

Tässä korussa olikin sitten enemmän työtä. Ensiksi lintataan hopealanka, sitten kierretään ja sitten kierteisiä linkkejä. Helminä on fluoriittihelmiä ja riipuksessa komeilee myös fluoriitteja ja hentosen värinen ruusukvartsi pisara. Itse asiassa kaikki helmet ovat aika hentosen värisiä. Lukkona ja samalla riipuksen tehtävää suorittaa hopeinen salpalukko.
*****
Photobucket

9 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Oo, oo, oo!!! Huutomerkki joka korulle, ylin on namunen, keskimmäinen ihastuttava ja alin kertakaikkisen ihanan persoonallisesti lintattu ;-D
Se on upea!

katri kirjoitti...

Ihania kaikki!

Tykkään ekan rauhallisuudesta, tokan kimalluksesta ja kolmannen persoonallisesta ulkonäöstä.

Pioni kirjoitti...

Kauniita koruja...ylin näistä suosikkini. Kielen vei kyllä mennessään edellisen päivityksen (18.5) koru... taidokasta työtä!

Akvis kirjoitti...

Suloisia koruja! Eka oli minunkin suosikkini. Värit ovat herkät ja tyyli ihanan romanttinen.

Piia kirjoitti...

:D oi, ihastus! Viimeinen on mun suosikki... supersuloisesti lintattu

Ritva P kirjoitti...

Olipas taas upeita koruja!

Tanja kirjoitti...

Tuo viiminen, todella UPEA! Todellakin kaiken työn ja vaivan arvoinen :)

- Janzqu - kirjoitti...

uuu... Onpas kauniita koruja... Niin hienon värisiä...:)

- Janzqu - kirjoitti...

ihanan värisiä! kauniita ja ihastuttavia! tosi ihania...:)