keskiviikko 26. elokuuta 2009

Tilauskoru pikkusiskoni työkaverille


Siskoni tilasi työkaverilleen lahjaksi korun. Ohjeena oli, että tumma, violettia tai tummansinistä, mustaa ja jotain kirkasta, joka hohtaa tumman keskeltä ja lasihelmet olisi kivoja niin ja riipuskin voisi olla.
Jeps, tällaiset ohjeet ja ei muuta kun suunnittelemaan. Helmiä aseteltiin vieri viereen ja tuumailtiin, mikä olisi kiva järjestys, kunnes se lopulta löytyi ja riipukseksi simpukankuoririipus. Tällainen siitä sitten tuli. Siskoni antoi lahjan työkaverilleen ja hän oli todella otettu ja kiitollinen lahjasta. Olen itsekin tähän tyytyväinen. Tsekkiläisistä lasihelmistä saa kivoja ja näyttäviä koruja. Niitä ei saa unohtaa :)
3 kommenttia:

sade kirjoitti...

kaunis siitä tulikin <3

Aadia kirjoitti...

Vau, sun kuva on uusiutunu :) Ja hiukset on entistä kauniimmat, just tollaset millaset mä tahtoisin mut en jaksais olla laittaas ku menis päät myöde.

Ja AUTS, mahtoi sattua! Ja sit viel harmittaa toi koru, niin nätti ja sit palasiks.

Seesteisiä syysiltoja, muistorikkaita hetkiä. Ja kantavia jalkoja :)

Raunin Helmikorut kirjoitti...

Kiitos Sade :)

Aadia: Thanks, lyhyet hiukset tuntuukin vaihtelunvuoksi ihan kivoilta. Kova työ niissä kyllä on, kun niitä yrittää laittaa joten kuten. Tuossa kuvassa ollaan parturin jäljiltä. Korun rikkoutuminen harmittaa niin paljon, etten ole viittinyt tehdä sitä uudelleen.

Mukavia syysiltoja teille myös :)